Staples - Business Partner Oplus във Facebook Oplus в Twitter
Абонамент за бюлетин
Празна кошница
0700 11 200

Новини

(01.09.2011)

O Plus въвежда плащане през ePay при закупуване на стоки от онлайн магазина OPlus.bg

O Plus имплементира опция за плащане през ePay при поръчка на стоки от магазина OPlus.bg. Новият вид плащане е въведен за да улесни потребителя при поръчка през OPlus.bg.

София - 1 септември, 2011 – O Plus, офис компания с лидерски позиции в доставката на офис консумативи, канцеларски материали и офис техника и оборудване, въвежда за своя корпоративен уеб сайт и онлайн магазин OPlus.bg (www.oplus.bg) плащане през ePay за улеснение процеса на пазаруване през онлайн магазина.

“ePay.bg се е превърнал в нарицателно когато става дума за плащания през Интернет. Екипът на ePay.bg открито се радва на всеки нов търговец решил да имплантира на сайта си този тип плащания. Плащанията през ePay.bg са най-удобния, сигурен, надежден и модерен метод за получаване на средства от различни типове потребители, като осъществяването на плащанията не е обвързано нито с мястото, нито с времето на покупката. ", каза Юлияна Антонова, Търговски Директор на Ипей АД.

O Plus въвежда плащане с банкови карти през ePay, за да улесни потребителя при плащане на стоки поръчани от сайта OPlus.bg. Плащането става лесно, като се кликва на бутон ePay в кошницата при поръчка от сайта. Опцията избор на начин на плащане се визуализира с иконки на видовете плащане и се дефинира в процеса на поръчка на стоките от сайта, като изборът на начин на плащане е стъпка преди финализиране на самата поръчка.

“Плащането през ePay е една нова имплементация, която очакваме да доведе до нарастване удовлетвореността от процеса на пазаруване през онлайн магазина OPlus.bg”, казва Милена Сотирова, Маркетинг Мениджър на О Плюс.

Чрез въвеждане плащане през ePay, плащането на поръчани стоки от онлайн магазина OPlus.bg с банкови карти онлайн през ePay става възможно за потребителите. Тази нова имплементация на сайта OPlus.bg ще доведе до улесняване процеса на пазаруване с въвеждането на още един сигурен метод на плащане.

Сайтът OPlus.bg използва всички качества на Интернет като комуникационна среда за успешна комуникация между клиента и компанията в името на клиента.  

За ePay:
ePay.bg е първата и най-успешна до момента платформа за плащания през Интернет с кредитни и дебитни карти и микросметки в Бълагрия. В сайта на ePay.bg има регистрирани към момента над 750 търговеца и над 100 000 индивидуални потребителя, които активно ползват системата.

За О Плюс:
О Плюс (www.oplus.bg) е компания за дистрибуция на офис материали и консумативи, офис техника и IT продукти. Фирмата съчетава успешно традицията на лидерство в дистрибуцията на офис материали, като наследява Classic 1 и новаторството в използването на нови комуникационни канали, технологични решения и качествено нов подход в клиентското обслужване. О Плюс разполага с модерен онлайн офис магазин OPlus.bg както и със система за обслужване на корпоративни клиенти eOrder. О Плюс е бизнес партньор на Staples и осигурява ниво на обслужване съобразно световните стандарти.

Търговските марки и имена са запазени марки на съответните компании.

За въпроси, осъществяване на контакти и интервю очакваме вашите запитвания на нашите контакти:

Контакти:
Милен Георгиев
Оперативен Директор
О Плюс ЕООД
milen.georgiev@oplus.bg

Милена Сотирова
Маркетинг Мениджър
О Плюс ЕООД
+ 359 888 771 992
milena.sotirova@oplus.bg