Staples - Business Partner Oplus във Facebook Oplus в Twitter
Абонамент за бюлетин
Празна кошница
0700 11 200

За нас

 Plus - The Office Company

За Нас

Новини

Общи условия

Често задавани въпроси

Етичен кодекс

Контакти

Светът на марките

Партньори

Регламент за защита на личните данни

За нас

Обща визия
O Plus е компания за доставка на офис консумативи, канцеларски материали и офис техника. Компанията е създадена през 2010 г., с амбицията да представи на Българския пазар успешния бизнес модел на Staples, Inc. - най-голямата международна компания за търговия с консумативи, техника и материали за офиса. Наследявайки традиция в лидерството на доставки на консумативи, техника и материали за офиса за фирмите в България, O Plus е създадена като one-stop shop за бизнеса. O Plus е решението за вашия офис на работното място и вкъщи. 

O Plus е ваш партньор в намирането на офис решения, оптимизиране на работния процес с консумативи, брандови решения, IT и офис техника.

Компанията O Plus предлага и доставка на рекламни продукти и рекламни услуги, като офис решенията и имиджа на компаниите са фокус на цялостната дейност на фирмата. От 2012 O Plus започна собствен внос, като нашите доставчици са сред най-утвърдените Западноевропейски производители на офис продукти и консумативи.

Мисия
Мисията на O Plus е да предоставя богато продуктово портфолио и офис решения за вашия бизнес и дом, по нов начин. Иновациите са в сферата на предлагането на качествено нов online магазин, бърза доставка и ефективни офис и комуникационни решения. 

Нашата цел е да намираме оптимизирано решение за вашите офис потребности и да сме вашият партньор в осигуряването на вашия бизнес с офис консумативи, техника и брандови рекламни решения за вашия бизнес.

Светът на марките  
O Plus е нова компания, която дава на клиента достъп до най-съвременните методи на пазаруване, бърза доставка, конкурентни цени, непрекъснато обновявано портфолио от продуктова гама с доказани качества. Светът на марките на O Plus е списък на световно утвърдени марки, продукти от които доставяме на нашите клиенти.  

Online е по-лесно
OPlus.bg е корпоративен сайт на компанията и онлайн магазин, който предоставя възможността да се пазарува, като се поръчва онлайн. Уеб сайтът OPlus.bg е свързан със системата за управление на продажбите на Microsoft Dynamics Nav. Интегрираната система дава възможност сайтът да предоставя информация за наличност на продуктите в реално време и да ускорява процеса на поръчка и доставка.   

O Plus е с фокус към бъдещето, с акцент върху online пазаруването. Амбицията на O Plus е да развива концепцията Online е по-лесно.

Стратегически партньорства
O Plus е бизнес партньор на Staples. Това е знак за качество в нивото на предлаганите услуги и гаранция за висок стандарт в обслужването на клиента. 

Партньорството с M-Tel дава на нашите клиенти допълнителни възможности да участват в нашите партньорски програми и да печелят от ползването на услугите на компании, доказани в лидерството на предлагане на решения за вас и вашия офис.

HP е наш B2B партньор, свързва ни обща философия за глобалното развитие на бизнеса и екологичното равновесие на планетата.